Over ons

S.P.B. Matrassen: onderdeel van Schuimplastic Brabant

SPB Matrassen is een onderdeel van Schuimplastic Brabant.
We versnijden al meer dan 20 jaar foam voor de bedding – meubel – verpakkingsindustrie en nog veel meer industrieën. En ook de Particulier kan en kon al die jaren bij ons terecht voor een nieuw matras voor zowel bed-camper-caravan.
Echter deden we dit ernaast en richtten we ons nog niet zo specifiek op de matrassen industie, terwijl we daar juist zo sterk in zijn.
Daarom hebben we ook besloten om sinds 2020 ons daar meer op te richten.
Vandaar dat we nu onze eigen Showroom hebben met Matrassen en Boxsprings. Want jah, de matrassen moeten ook ergens op komen te liggen en daarom besloten we ook een assortiment aan boxsprings aan te bieden.
Dan denkt U vast maar, maar er zijn al zoveel aanbieders…
Dat klopt, maar het voordeel van ons is dat wij alles rechtstreeks van onze producenten inkopen, het in eigen fabriek fabriceren en alles op maat kunnen maken. U heeft dus geen andere partijen ertussen zitten of betaald onnodig aan reclame en marketing waardoor wij U ten allen tijde de scherpste prijs voor de beste kwaliteit kunnen aanbieden.

S.P.B. Matrassen is onderdeel van Schuimplastic Brabant.

Meer info? Klik hier.

De wereld is ten opzichte van nu enorm veranderd door middel van Internet en over 10 jaar ziet de wereld er weer veel anders uit. Op Internet word er namelijk van alles verteld wat niet klopt of geen eerlijk vergelijk is, echter is de mens nu eenmaal enorm beïnvloedbaar en word er altijd als eerste naar de prijs gekeken.

Wij van SPB Matrassen zijn van mening dat er appels met appels vergeleken moeten worden. Dit is op internet lang niet altijd het geval. Al onze foam word in Nederland geproduceerd door betrouwbare leveranciers en al het foam is gecertificeerd.

Dus geen foam uit China of andere landen waarvan het afwachten is wat men binnen krijgt en men niet weet wat voor chemische processen gebruikt worden om het foam te fabriceren.

Wij van SPB Matrassen bieden daarom ook hoogwaardige kwaliteits matrassen aan en we weten daarin alsnog verschil te maken in prijs voor het midden- en hoogwaardige segment.
Neem contact met ons op en kom is kijken in onze showroom. We kijken uit naar Uw bezoek bij SPB Matrassen.